Φωτογραμμετρικός Σταθμός
3D VISION της NVIDIA

Ο φωτογραμμετρικός σταθμός αποτελείται ηλεκτρονικό υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ειδική οθόνη και γυαλιά τρισδιάστατης απεικόνισης με την τεχνολογία 3D Vision της εταιρείας NVIDIA. Με την τεχνολογία αυτή υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακής τρισδιάστατης θέασης θέασης αεροφωτογραφιών με ταυτόχρονη λήψη διανυσματικών δεδομένων μεγάλης ακριβείας.

Πυξίδα
Meridian MG-3002 400º

Πυξίδα Meridian MG-3002 400º με αναδιπλούμενο κλεισίμετρο. Ο εξωτερικός κύκλος έχει απ’ ευθείας ανάγνωση 1°, ενώ μπορούμε να εκτιμήσουμε το 1/6° χάρις σε πρίσμα μεγέθυνσης 16Χ. Παράλληλα διαθέτει κλισίμετρο με πέντε διαφορετικές κλίμακες (1000%, ±45°, ±50g, αποστασιομετρική κλίμακα για 2μετρη βάση, σταθερές κλίσεις (1:1, 4:5, 2:3).

Στερεοσκόπιο
STEREO AIDS

Τα στερεοσκόπια τσέπης του Αυστραλιανού Οίκου STEREO AIDS είναι ιδανικά εργαλεία πεδίου και γραφείου. Διαθέτουν άριστης ποιότητας φακούς μεγέθυνσης 4Χ που εγγυόνται στερεοσκοπική θέαση αεροφωτογραφιών υψηλής ακριβείας.

Γεωδαιτικός Σταθμός
Focus 6 - Spectra Precision

Οι γεωδαιτικοί σταθμοί FOCUS 6+, διαθέτουν τεχνολογία μέτρησης χωρίς πρίσμα, ακρίβεια 6cc ή 15cc και χαρακτηρίζονται από την ταχύτητα, ακρίβεια και μεγάλη αξιοπιστία όπως άλλωστε και όλα τα τοπογραφικά και κατασκευαστικά όργανα της Spectra Precision.

Δέκτης
GPS Promark 120 - Spectra Precision

Ο δέκτης ProMark 120 παρακολουθεί τα δορυφορικά συστήματα GPS, GLONASS και SBAS καλύπτοντας εφαρμογές RTK και postprocess. Μαζί με το λογισμικό πεδίου ProMarkField ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των σύγχρονων τοπογραφικών μετρήσεων.

Αποστασιόμετρο
Laser STANLEY TLM 300

Το αποστασιόμετρο laser TLM 300 έχει εύρος μέτρησης από 5 εκατοστά μέχρι και 200 μέτρα με ακρίβεια +/- 2.5 χιλιοστών στην μέγιστη απόσταση, ενώ κατασκευάζεται για τη STANLEY από τη Leica Geosystems μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες κατασκευής τοπογραφικών οργάνων.

Δενδροπαχύμετρο
Mantax Precision

Τα δενδροπαχύμετρα Mantax Precision του Σουηδικού οίκου Haglöf Sweden AG είναι ιδανικά για μετρήσεις διαμέτρου δένδρων στο πεδίο. Διαθέτουν κλίμακα 800 χιλιοστών.

Δενδροτρυπανίδια
Haglöf

Τα δενδροτρυπανίδια του σουηδικού οίκου Haglöf Sweden AG είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας Σουηδικό χάλυβα με επικάλυψη Teflon στο τρυπανίδιο για προστασία ενάντια στη σκουριά και στο ρετσίνι, καθώς επίσης και για μείωση της τριβής. Είναι ιδανικά για την λήψη δειγμάτων από κορμούς δένδρων για τον υπολογισμό της ηλικίας του.

Λογισμικό
Σχεδιασμού & GIS

Το ArcView DESKTOP  της εταιρείας ESRI είναι λογισμικό GIS που συναντάται στα γεωγραφικά πληροφοριακά συστήματα, που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση, την διαχείριση, την δημιουργία και την ανάλυση γεωγραφικών δεδομένων.

Το λογισμικό ZwCAD της εταιρίας ZwSoft αποτελεί μια ισχυρή πλατφόρμα σχεδιαστικού λογισμικού CAD, που παρέχει απόλυτη συμβατότητα με αρχεία τύπου DWG και DXF ανεξαρτήτου εκδόσεως AutoCAD